سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۳

در سفر مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر به شهرستان جم؛

بخش ویژه پژوهشگران در کتابخانه شهید فکری جم راه‌اندازی می‌شود

سفر مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر به شهرستان جم

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر در سفر به شهرستان جم، ضمن بازدید از کتابخانه‌های عمومی حجت‌الاسلام محسنی جمی، شهید فکری و شهید آذریار بهارستان، مسائل این مراکز را بررسی و با کتابداران و اعضا گفت‌وگو کرد؛ همچنین راه‌اندازی بخش ویژه پژوهشگران در کتابخانه شهید فکری در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر، حیدر راهب در سفر به شهرستان جم از کتابخانه‌های عمومی حجت‌الاسلام محسنی جمی، شهید فکری جم و شهید آذریار بهارستان بازدید و با کتابداران این مراکز و اعضا دیدار و گفت‌وگو کرد.

در ادامه، نشستی با حضور جمعی از مسئولان محلی شهرستان جم در کتابخانه شهید فکری برگزار شد و وضعیت کتابخانه حجت‌الاسلام محسنی جمی و راهکارهای رفع مسائل آن مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست پیشنهادهایی مطرح شد و مقرر شد تصمیمات نهایی پس از برگزاری جلسات تکمیلی اتخاذ و موضوع تا رفع مسائل موجود پیگیری شود.

بخش ویژه پژوهشگران در کتابخانه شهید فکری جم راه‌اندازی می‌شود

همچنین در جریان بازدید از کتابخانه شهید فکری، راه‌اندازی بخش ویژه پژوهشگران این کتابخانه به تصویب رسید. این بخش با هدف ارائه خدمات تخصصی‌تر به پژوهشگران، نویسندگان و دانشجویان، با امکاناتی از جمله میزهای اختصاصی، کمد، رایانه و تجهیزات رفاهی راه‌اندازی خواهد شد.

در این سفر، راهب از آخرین وضعیت بازطراحی و تعمیرات کتابخانه عمومی شهید آذریار بهارستان نیز بازدید کرد و در جریان روند اجرای این طرح قرار گرفت.

بخش ویژه پژوهشگران در کتابخانه شهید فکری جم راه‌اندازی می‌شود